mibuso.com

Microsoft Business Solutions online community
It is currently Sat Dec 27, 2014 6:57 pm

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: XML Port error
PostPosted: Sat Apr 20, 2013 5:32 am 
Offline

Joined: Sun Mar 17, 2013 3:46 am
Posts: 9
Country: United States (us)
I am having a strange issue with importing an xml file via an xml port.

Below is the format of the XML file

?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<Orders>
<o OrderID="22" CustNo="2-PATW" PoNum="HELLO" Comments="Cut pizza into squares." OrderTotal="1181.4903" TimeSubmitted="2013-04-10T16:29:11.227">
<l OrderLineID="22" ItemNo="PFTA60DE" LocationCode="" Qty="1" Price="391.8537" LineTotal="391.8537" />
<l OrderLineID="23" ItemNo="PF520137" LocationCode="" Qty="1" Price="472.3839" LineTotal="472.3839" />
<l OrderLineID="24" ItemNo="RY002003F" LocationCode="" Qty="1" Price="54.1485" LineTotal="54.1485" />
<l OrderLineID="25" ItemNo="CN52INSKPA" LocationCode="" Qty="2" Price="91.1250" LineTotal="182.2500" />
<l OrderLineID="26" ItemNo="VNSKABG" LocationCode="" Qty="2" Price="40.4271" LineTotal="80.8542" />
</o>
</Orders>


I get an error saying that " The element Order has incomplete content. List of possible elements expected is 'o,l'"

Now,I ran an export to test my file output and here is the output that I am getting as far as format is concerned.

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="no" ?>
- <Orders>
- <o>
<OrderID>1-17688-SO</OrderID>
<CustNo>3-LETV</CustNo>
<PoNum>12121</PoNum>
<Comments />
<OrderTotal />
<timeSubmitted />
</o>
- <l>
<OrderLineID />
<ItemNo>EADE25</ItemNo>
<LocationCode>NP</LocationCode>
<Qty>1</Qty>
<LineTotal />
</l>
- <l>
<OrderLineID />
<ItemNo>EADE25</ItemNo>
<LocationCode>NP</LocationCode>
<Qty>1</Qty>
<LineTotal />
</l>
</Orders>



So looking at this threre is smth wrong with my XML port properties but I can not figure it out.
Any ideas ?


Top
 Profile E-mail  
 
 Post subject: Re: XML Port error
PostPosted: Mon Apr 22, 2013 2:10 pm 
Offline

Joined: Thu Oct 30, 2008 9:38 am
Posts: 1005
Location: Earth
Country: Netherlands (nl)
why are elements and attributes mixed?
Your export testfile has all elements with no attributes, while the orderid, customerno, ... are attributes in your o element.

Don't mix those up.

_________________
|Pressing F1 is so much faster than opening your browser|
|MCBMSS: 5.0 intro|MCTS:NAV09 839..841|JetReports© Certified Specialist|
|Dynamics Anywhere: Mobile Business Solutions|


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum


Search for:
Jump to: